De Biltstraat is één van de leukste straten van de stad en tussen de populaire wijken Buiten Wittevrouwen en Wittevrouwen: ruim een kilometer lang, lopend van oost naar west met vele leuke en vooral gezellige restaurants, terrasjes en kroegjes.

“Zonder gevoel voor het ereherstel van waarden kom je nergens.”

De Stadsschouwburg en supermarkten liggen op loopafstand en het centraal station is met een directe busverbinding goed bereikbaar. Met de auto zit je zo op de ring van Utrecht.

Deze stadsvilla is gebouwd aan begin van de vorige eeuw en heeft een lange familie geschiedenis achter de rug. De algehele staat van onderhoud vraagt om modernisatie en is toe aan een nieuw hoofdstuk. Investeerders hebben schaamteloos met hun geld gezwaaid zonder resultaat. Zonder gevoel voor het ereherstel van waarden kom je nergens.

“Schoonheid en grandeur van weleer verdient een nieuw leven.”

Corbu heeft opdracht gekregen om de schoonheid en grandeur van dit pand weer nieuw leven in te blazen. Corbu feliciteert de nieuwe eigenaren met het huis, het is een statig pand met prachtige details die hernieuwde aandacht verdienen: je kunt in dit huis verdwalen als in een sprookje!