Vlakbij het Wilhelminapark in Utrecht is Corbu bijna klaar met een uitbouw. De laatste likjes verf moeten nog worden aangebracht. We wachten nog op een bezoek van de hovenier en de aannemer moet nog diverse puntjes afwerken voordat Corbu helemaal tevreden is.

In gesprek met de opdrachtgever prees Corbu de moed om met de project door te pakken. Veel is gelukt, waaronder de pui die voor de Kerst is geplaatst. Met een grote kraan is deze over het dak van de bestaande woning gehesen.

Er ligt een prachtig massief houten vloer in de woning. De keuken heeft een eiland gekregen. In vergelijking tot de bestaande situatie is bijna niet meer voor te stellen hoe klein de bestaande keuken was.

De daklichten en hoge plafond, waarvoor een bouwtechnische oplossing is bedacht, werken boven verwachting goed. De ruimte is licht en een aangename plek geworden in combinatie met de open haard.

De pui kan in twee delen worden opgezet, zo wordt de uitbouw een tuinkamer om in de zomer van te genieten, maar op de zomer moeten we nog even wachten.