796 Corbu BouwGarantie

Met grote regelmaat krijgen wij de vraag van particulieren wat het kost om een bouwvergunning te regelen. Vaak staan er al concrete ideeën op papier, maar is de stap naar een bouwvergunning groot en onbekend.

Onze ervaring leert dat de mensen zich vooral concentreren op de bouwwerkzaamheden, want dit is meest concreet. Maar in de tussentijd vergeten ze dat je de bouw moet voorbereiden. Na het verlenen van de vergunning zien wij met regelmaat dat de betrokken partijen die het bouwwerk maken, dit anders aanpakken dan op papier staat. Dit heeft vaak velerlei oorzaken: als opdrachtgever is dit een onrustig en onzeker traject. Voor je het weet zet je jezelf onder druk, want het werk moet af, de rommel moet worden opgeruimd. Je leeft uit naar het moment van de oplevering, want je wil door met je leven en verliest snel je geduld om goed te beoordelen of het gaat zoals je wil.

Wij denken dat dit beter kan en bieden daarom als oplossing de Corbu BouwGarantie.

Met de Corbu BouwGarantie wordt uw bouwplan getoetst door een ervaren architect en BouwGarant aannemer voordat de bouwvergunning wordt aangevraagd.

Voor de duidelijkheid: we verzorgen dus de volledige bouwaanvraag. We komen de tekeningen en wensen bespreken, je zit aan tafel met een ervaren architect en een BouwGarant aannemer.

De architect adviseert over allerlei bouwtechnische, esthetische en ruimtelijke vragen (indeling etc). De aannemer adviseert over de bouwkosten, praktische problemen waar je tegenaan kunt lopen en waar je rekening mee dient te houden. Zo is de aanvraag goed voorbereid, en bespaar je leges kosten door een goede inschatting van de bouwsom door deze ervaren aannemer.

Deze werkwijze voor een vast bedrag noemen wij de Corbu BouwGarantie: uw garantie voor het juiste resultaat.

Spreekt deze werkwijze u aan: bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Bouwen bereid je voor met Corbu BouwGarantie.